ÚJDONSÁGOK MINDEN HÉTEN, KÖVESSEN MINKET! +36-70-679-7574

CÉGÜNKRŐL

Tegye szebbé otthonát a régi korok hangulatát idéző antik fenyőbútorokkal, melyek a természet és anyag szépségét melegségét hordozzák magukban.

Ilyen időtálló értékek felkutatásával, szakszerű és természetes technológián alapuló felújításával és forgalmazásával foglalkozik Egertől 7 km-re Felsőtárkány nevű faluban már 6 éve működő magán vállalkozás mely Szatmári József nevéhez fűződik, mely a nagykereskedelemre épült, de egyéni igényeknek is ugyanúgy színvonalasan megfelel.

E régi bútorok felkutatása és beszerzése körülöleli a Kárpát-medencét és az ősmagyar Székelyföldet.

Származási koruk a késői 18. század és a korai 19. század eleje , mely bútorok tükrözik a régi kor emberének keze munkáját, így található közöttük festett és faragott konyhaszekrények, szekrények, ládák, lócák, komódok, étkező asztalok és székek valamint egyéb dekoratív kiegészítők.

Ezek különböző ízlésű korokat képviselnek, így általában minden ember megtalálja a magához illő kor emlékét. Így választhat barokk ill. ónémet szecessziós stílust, vagy akár egy egyszerű magyar paraszt bútort is. Jól összehangolható más stílusú bútorokkal is. Nemcsak nagyméretű házak vagy régi kastélyépületek, hétvégi házak, hanem kisebb terű épületek berendezésére is kiválóan alkalmas.

A szakszerű felújítás során a bútor visszakapja eredeti szépségét, funkcióját, és a mai kor emberének is patinás használati lakberendezési tárgyává válik.

Miben nyújt mást?

Széles és változatos választékban, egyedi - nem sorozattermékekről - van szó, melyek tökéletesen illeszkednek a mai kor igényeihez is.

Válassza tehát lakberendezésében is az időtálló színvonalas értékeket mellyel egész élete során funkcionálisan és esztétikailag is elégedett lehet.

 

Üdvözlettel:
Szatmári József